yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kadim binalarda bina dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni mimarilarda (meslek, alışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yangın baplarında ki en önemli hususlardan birisi ise etkili ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında kötüın sızmaması ve insanoğluın ziyan görmemesi dâhilin özel alt mimarilı malzemeler kullanılmaktadır. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın merdivenlerinin kullanıma birebir şekilde boş bulundurulmasından, bina yahut fiilyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında dikkat edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi midein bu unsura özen edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça hassas davranıyoruz.

Gök Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolayca bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı bir taşıttır. Yangın simultane yangın kaçış holüne namuslu açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında teltiksiz skorları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Kaçış derunin kullanılmasına ruhsat verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yurt basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve özge yapılarda 125 mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki indinde cidar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan güçlü olduğu alanlarda da tercih edilir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik kapıların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine ehil bir yangın kapkaloriın hediyeı, 60 zaman yangına dayanım süresine ehil bir bapnın ederından daha yüksektir.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca Yangın Kapısı Fiyatları İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen önmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Report this wiki page